Dag 12

Hejsan...

Igår körde jag träningsprogrammet igen. Jäklar va kul det är :)
Sen när jag kom hem satte jag mig ner en stund och så sku jag sträcka mig efter någonting snett bakom. Så kände jag nå konstigt på armen "va va de tänkte jag".... Men de va bara min stenhårda biceps :) haha Gud va löjligt de där lät men det är faktiskt sant! Är ju van att den ska va mjuk o gosig men det var den inte igår!

Idag blir de spinningcykeln och sen jag ja till min fina vän Annina :)

Dag 10 (? Kanske?)

Hejhej!

Var ett tag sen jag blogga så jag ha tappat räkningen på vilken dag det är... Men tror de borde vara dag tio! Allt går supergrejt måste jag säga!

Igår körde jag igenom träningspasset. Det gick riktigt bra, synd bara att de tar sån tid... 1 timme & 30 minuter måste jag nästan räkna med... Jag sluta 13.20 igår och kom inte från gymmet förena vid 16-tiden (duschade o sådär, vilket var helt onödigt eftersom det spöregna hela cykelturen hem....)

Igår hade jag också min första "belöning". Förut har jag ju alltid belönat mig med mat och onyttigheter vilketär helt fel, och det vet jag. Gör man det så får man ju en helt snedvriden bild av mat och va den är till för. Visst de ska va gott och äta men en "belöning" ska inte vara 500gram lösgodis... Så jag solade solarium! Första gången i hela mitt liv. Fyfan va skönt de var, mm så varmt och mysigt :) perfekt för mig som är så frusen. ska nog belöna mig med solarium nästa vecka också. Hallå, jag måste ju ha en snygg bränna att matcha mina killer-Abs med sen!


Idag var jag på spinning före jobbet (började 13.30). Tog i uta bara tusan, måste för första gången torka golvet vid spinningcykeln när jag va klar (svett)


Ha de bra allesammans!
 
 

Dag 5

Nä förbanna. Jag tappar inspirationen ti o blogga när jag inte får ladda upp bilder :(


Idag ha jag varit till gymmet och kört igenom mitt program iallafall. Det gick jättebra! Och skoj var det också. :D

Dag 4, spinning!

Hejhej!

Jag kan fortfarande inte få in bilder i inläggen så nu kommer det ett till utan :(

Idag ha jag varit på jobb, sen hem en sväng och sen iväg och handla. MASSOR av folk var de i butiken, men det hade jag ju nästan gissat..

Idag blev de lite spinning på Träningsverket. Ryggvärken har släppt (prisa Gud). Jag tog de ganska lugnt på spinningen eftersom jag fortfarande har en sjuhelvetesjäkla träningsvärk... Imorgon ska jag upp tidigt och fara iväg till gymmet. Tänkte testa mitt träningstjosan som min PT lagat åt mig :) Hon rekommendera att jag skulle ta de lugnt första gången och fokusera på att få övningarna att kännas där de ska osv... Så jag tror nog jag följer hennes råd!

Ha de bra där ute!

Dag 3, dör.....

Hejsan!
 
Fick verkligen tokigt i ryggen av gårdagens träning :( träningsvärken kan jag ta, det är bara skönt med träningsvärk men denna förbannade ryggsmärta... Riktigt hugger emellanåt :(
 
Så tar de lugnt idag, ingen spinning fast jag verkligen vill! Buuu
Blogg.se Appen fungerar inte så de blir inga bilder idag. Av någon anledning kan jag inte ladda upp bilder via blogg.se hemsidan när jag använder paddan....

Dag 2, första träningspasset

Ja, vad ska man säga. 

Känns som jag blivit överkörd av en ångvält och jag skojjar inte. Det enda jag kan röra är typ fingrarna och ögonen. Bör tillägas att jag inte ens körde hela passet utan bara en repetition av vissa övningar...

Höll inte på att komma ur bilen när jag kom hem för en liten stund sen. För JA tack gode gud så körde jag imorse. Annars skulle jag fan ha beställt taxi till gymmet. En handikappstaxi :(



Nöjd och glad är jag i alla fall :D
Vill dock inte tänka på hur det känns imorgon, jag som vill fara på spinning...

Dag 1

Hallå!


Nu börjar det på riktigt! Inget godis, kakor och sådana onyttigheter. Dra ner på kolhydrater som är "lätta" att göra, tex inget ris osv (och jag tycker egentligen inte ens om ris, potatis o sånt så de blir perfekt)

Idag var det efterrätt till lunchen på jobbet PLUS att en bjöd på hemmalags kinuskitårta vid kaffet.... Thanks alot liksom.. Lillebror blir stor idag så de blir kalas ikväll. Där ska jag nöja mig med lite smörgåstårta och kaffe :)

Dagens middag blev lax på spenatbädd, det va gott!

Receptet hittar ni på www.tasteline.com, där är bilden ifrån åå :)


frukostbild

Hejsan! Idag blir det ingen träning, däremot lite alkohol med min fina vän Ida :) bjuder på en frukostbild från imorse! Rysk joggis med nötter, frön och kanel, kaffe, ägg, c-vitamin och dagens tidning! Mys!


Svettis

Jag dog typ sjuhundranittio gånger.

But I did it :)



Nu känns de så jäkla skönt. Belönar mig själv med namnam :)



 


Upp och hoppa!

Hejsan!
Kom hem från jobb för drygt 30min sen. Satte mig på soffan och nu ha jag blivit sådär seg och mojsig... Så det är lika bra att få dagens träning gjord NU så kan man ta det lugnt sen!
Ut på joggingtur med andra ord! Herrrååå!


 


Joggingtur!

Japp, lika bra att rivstarta med en joggingtur tänkte jag! Var ju nån vecka sen jag sprang sist så var beredd på att de skulle vara tungt... Efter ca. 2km kände jag bara:

"nä, fyfan, de här kommer aaaaldrig att gå, jag kommer aldrig orka springa hela rundan..." men sen tänkte jag:

"jag kan inte ge upp heller, jag ha ju sprungi den här rundan förut och första gången som jag någonsin sprang rundan så orkade jag hela vägen, varför sku jag inte orka nu...."
Så jag sprang hela skiten. På nytt personbästa till på de, även fast jag inte sträva efter det, de gick av bara farten!

Nu ha jag nyss skakat min första proteinshake ever. Choklad. Och jag säger då de; NAAAAAAM NAAAMNAAAAM fytusan va gott!! Mumma!

 


Sjuukt taggad!

Haha, vilken löjlig rubrik egentligen... Men efter jag träffat min personliga tränare idag så är jag verkligen på så jäkla bra humör och så sjukt taggad! Nu jävlar helt enkelt!

Idag pratade vi bara lite, typ hur jag ha träna tidigare, vad jag vill få ut, mitt mål, tidsram, kost osv... Sen vägdes jag också på en sån där specialvåg som visar allt, vätskebalans, kroppsfett osv... Kommer inte ihåg alla nuffror nu men min kropp trodde iaf att jag var 20 år (hejja kroppen!). Och om jag förstod de rätt så är mitt kroppsfett precis vid gränsen mellan normal och atlet. Om jag ger mig fan på att uppnå mitt mål så borde de gå på en månad eftersom jag har så bra grundkondition (was'nt me who said it).


Såååå nu iiihk såå taggad! Vi ska gå igenom programmet nästa tisdag 19/6 men redan nu tänker jag börja lite med kosten o sådär. Blir väl inte helt hundra engagemang denna vecka men sen jävlar!!



BildKälla http://reasonstobefit.tumblr.com/

 


Personlig tränare!

Hejhej


Var ett tag sen jag skrev här! Men jag har haft fullt upp. Varit i Göteborg och sen till Barcelona och direkt efter de började jag jobba!

Idag bokade jag en tid med en personlig tränare. På onsdag ska jag dit på "först möte", berätta vad jag vill få ut av träningen osv...

Träningen är viktig för att man ska må bra och vara frisk, hålla sig frisk och leva tills man är hundranittio utan krämpor och..... Nä vem försöker jag lura? Jag vill ha en skitsnygg kropp med magrutor och slanka muskler! De vill vi väl alla egentligen?





Britney,

 


RSS 2.0