Min helg

Hej!

Ja nu var det redan söndag eftermiddag! I fredags jobbade jag till 21.30, sen blev det soffan :) hade ju laddat färdigt med film (revolutionary road) och godis! De tog inte så väldigt länge så noddade jag på soffan..... Vaknade 01.15 av att Sigge vispade* i mitt vattenglas. Gick och lade mig.

* vispa, sigge lägger ner tassen i vattenglaset och rör runt runt runt runt.



Lördag
Sov alldeles för länge, insåg att de va pangväder och ignorerade det. Satt och läste på flashback och massa bloggar. Var till träningsverket för att dansa lite, märktes ganska bra att de var fint väder. Det var jag och tre till på passet! Haha... Sen var jag till farmor <3 och åt middag o drack kaffe... Blev där alldeles för länge men det är de värt :)
Sen hem och försöka se klart filmen! Lyckades med det. Den va ju hemsk :(
Sen såg jag på en till film "The House Bunny" som jag hade spelat in. Den var faktiskt förvånansvärt bra! Hade förvänta mig nå mycket sämre iallafall...

Idag söndag har jag varit i lemland och njutit av de fina vädret. Jäklars vad varmt de blir i solen! Men så fort solen försvinner blir det brrrrr kallt!

Snart ska jag fara hem och laga middag. Sen ska jag göra lite pappersarbete ^^.

Chicken sover :)

 


Sista dagen...

Idag är sista dagen på inskolningen. Den här veckan har gått väldigt fort! Och allt känns toppen!

Idag har jag kvällspass men trots de steg jag upp kl 07 (!) skjutsade Magnus och Påvals till båten. Fyfan vad snäll jag är... Så idag har jag fått massor gjort. Tvättat x2, städat, handlat, dammsugit och varit till biblioteket. Lånade två filmer som ja ska se på ikväll efter jobbet. Så de blir lite myskväll med godis och film! Det förtjänar jag efter en arbetsvecka, eller hur ;)




Sigge ska va med på myskvällen såklart! Haha vad man kan se sur ut... Tycker inte om att bli uthängd på bloggen...

 


Första dagen...

Igår var jag ju min första dag på nya jobbet. Blev varken slagen eller biten, varför är man nervös egentligen? Haha.. Nä men alla var jättetrevliga och det verkar vara ett varierande jobb så de blir nog riktigt bra de här :)


Idag har jag kvällspass 13.30-21.30. Sen lär jag kryp under täcket på direkten eftersom det är morgonpass imorgonbitti som gäller...

Ha de bra så länge!


man vet att skiten luktar illa......

.....när katten sitter med huvudet utanför.


Inskolning

Imorgon blir de inskolning på nya jobbet... Lite pirrigt faktiskt! Hoppas alla är snälla, men de är dom säkert :)

Ska bli spännande med nytt jobb och nya bekanta! Iihh *pirr*




evil cat

Jag försöker vara duktig och repetera läkemedelsmatte. det känns dock som någon motarbetar mig....

Sista självstudiedagen...

Plötsligt kom jag på att idag var min sista självstudiedag. Woooow.... Men jag har lite kvar att göra. Jag måste avbryta och fara iväg på ett sorgligt uppdrag :,(




Såhär brukar jag spendera mina självstudiedagar. Massa papper och kaffe i soffan.


Soon no more school?!

Kan det stämma? Att skolan snart är slut?

Jag avslutar den sista kursen på torsdag.


Sen återstår de väl å se om jag blir godkänd eller inte, men de är ju inte så troligt att jag skulle bli underkänd... Såå. Torsdag. Haha oj ja vad ska man säga...


Avslutar med lite bilder på Sigge <3


Sol!

Hejsan!

Åååh idag är de så fint väder! Tycker synd om den stackare som har krappola o har sovit bort hela dagen. Om de finns någon? Jag har varit duktig idag och pysslat på utomhus. Min lillebror bytte till sommardäck på bilen min och jag tvättade hans fälgar som tack. Sen tvättade jag även min bil, både insidan och utsidan! Så nu är den fräsch som tusan.

Sen har jag suttit utomhus med paddan och läst lite arbeten som mina duktiga klasskamrater lämnat in. Själv ska jag lämna in imorgon, sista arbetet på hela utbildningen! Borde nästan bli champagne på de... Iallafall, såå skönt att läsa arbeten på paddan! Gah, varför har jag inte tänkt på det förut? Skulle ha underlättat min utbildning fruktansvärt. Jag har svårt att läsa från dataskärm men från paddan går det hur bra som helst! Längtar till morgonkaffet imorgon då jag får läsa tidningen samtidigt. Det betyder så mycket för mig!

Bara så ni vet ville paddan skriva morfinister istället för morgonkaffe. Eeh okey....



Min eftermiddag

Halloj!


Eftermiddagen har jag spenderat med att äta kebabpizza och lösgodis medan jag tittade på "I used to be fat" maraton på MTV. Typiskt mig :p


Sen blev det en joggingrunda i snöstormen (motvind). Konstigt nog var det bara jag som var ute och motionerade? Hmm, nåja nöjd med mig själv som börjar jogga.. Eller börjat och börjat men jag ha joggat 3 gånger nu i april, lite skillnad mot noll iaf ;)

Sen blev det en varm dusch och matlagning! Min favoriträtt Tom kah gai eller va den nu heter :p Det är kyckling med kokosnötsmjölk iallafall!



 


Blogg.se app

Hej!

Testar nu blogg.se appen. Verkar good so far. Står att man ska kunna ladda upp bilder från appen. Det ska testas!


För övrigt är jag ensam hela helgen...bara Sigge och jag! Magnus är i stockholm och bygger snögubbar.


 


Testar iPad

Hejsan!
Testar blogga från paddan... Fick den i födelsedagspresent :) av gulle o hans snälla föräldrar! Visst är ja lyckligt lottad :)
Hmm.. Verkar inte kunna ladda upp bilder till bloggen från paddan. Detta måste undersökas! Någon som har erfarenhet av padda o blogg.se? Kanske de finns en app?

Borde plugga... gör allt annat?

Hej! Jag SKA skriva på ett skolarbete men de finns så mycket roligt på internet.
Nej nu.





Thailandbilder

Dålig på de här med Thailandsuppdatering så här kommer det bilder:


Väntar på maat

Cola och vattnet

Strand

Flip-flops i sanden

Middag med havsutsikt som vanligt

Eldshow på stranden

Läste massor av böcker

Väntar på mat igen =)

Kul toalettskylt

Favorit thaimaten!



Har betydligt fler bilder men de kommer senare =)

Hipp, hipp, HURRA!

JASSÅ. Idag fyller jag år! Undrar hur många gånger man kan fylla 18 innan folk börjar undra? Nåja.
Igår va de fest här hemma och sen drog vi till Arken. Blev hissad igår för första gången i hela mitt liv. Av en person, 23 gånger. Jag höll på garva ihjäl mig! Helt otroligt att han orka (Påvals såklart)

Väl framme vid arken så frågade jag om man fick komma in gratis om man fyller år:
Tjej i kassan: Bara om man fyller 18
Jag: Inte 23 då?
Tjej i kassan: Haha, nej tyvärr...
Jag: Kan man få rabatt då? "För att man fyller år" *diskret skjuter fram GenÅ kortet som automatiskt ger 2 € rabatt*
Tjej i kassan: Ja "ok" då du får 2 euro rabatt "för att du fyller år"

*Nöjd Glad Cath*

Arken såg ut som vanligt. Skulle man inte ha vetat att de renoverat så skulle man nog inte märkt någon skillnad. Tydligen var golvet bytt men de få gånger som jag ha legat o krälat på arkens nattklubb har jag ej minnen av hur golvet såg ut (av förklarliga skäl).

De var roligt att fylla år på Arken, alla blev så glada när man sa att man fyllde år och gratulerade så mycket (kanske för att de av någon anledning verkligen trodde att jag fyllde 18 som jag råka säga. Ett par gånger.)

De var en kille som trodde jag var född 1983. Han kom från skärgården och är nu på min hit-list strax efter SJ.

Snuddiga men snygga så attans!




Älskade syster

Dagens bikt

Hallå!

Jag måste lätta mitt dåliga samvete. Det handlar om tamponger så alla ointresserade karlar som ändå inte kommer fatta vad jag försöker beskriva kan sluta läsa här.

SÅÅÅ. OB har gjort om designen på deras "plasthöljen" runt tampongerna för er som inte märkt det. Jag kunde verkligen inte fatta hur man skulle få bort plastsatan nuförtiden när de inte längre finns någon "flärp" att dra i. Så vad gör ja? JO, jag mailar ett upprört mail till OB tamponger och beskriver hur besviken jag är och hur värdelös den nya designen är och.... ja.

Någon timme senare inser jag hur dum jag varit. Man ska ju inte dra i nått på de nya plasthöljen man ska ju bara VRIDA, liksom tvista plasten så vips kommer den upp HUUUUR smidigt som helst. Och nu skäms ja. Tänk va de sitter och skrattar där på OB´s kundservice "HAHAHA vaaa här är nån dum brud som inte fattar hur hon ska få bort plasten". Till på köpet så fanns det tillochmed i den lilla "bruksanvisningen" (som följer med varje paket) beskrivet hur man skulle öppna. Med bilder och hela foolproof köret. Så nu sitter jag och väntar på svar från OB...

Lärdom av detta: Agera inte då du är påverkad av PMS-rage.

Förlåt O.B

SexyBack

JUSTIN  <3

Väntar på Elin

Hallå!

Just nu sitter jag och väntar på Elin, hon ska komma hit och äta middag =)
Idag har jag bara varit ledig (igen)! Börjar trivas me de här lediga dagarna.. Var till Kantarellen och handlade allt inför torsdag (då jag ska ha "fest") och lördag då jag ska ha kaffekalas... Det blev JÄTTE dryt.. oj, helt i misstag! Så tänkte att jag sku dra de på mitt eget kort istället för på mitt och Magnus gemensamma men hade tydligen inte täckning på mitt kort? *piiiinsamt* Såg framför mig hur jag skulle måsta plocka grönsaker och rensa köttkvarnar för att arbeta av skulden... Men som tur va hade vi cash på vårt gemensamma kort.

När jag kom hem måste jag kolla om jag verkigen var så fattig som kantarellen påstod och.... de va jag inte? Hade ju huuur mycket pengar som helst (haha). Nä men jag hade visst täckning, så de så!


Nog skulle de sitta fint med lite sommar nu nog....?

WIIIE =) spiderchick har kommenterat min blogg!

Yeah!

Spiderchick har kommenterat min blogg! *mallig*


Like, HOW COOL IS THAT?! Undrar om jag får hatkommentarer nu, som jag fick när jag skrev om Kissies svar på min kommentar.


Förövrigt är jag bara ledig, ledig, ledig idag och fördriver tiden med 9gag.com
Humor:)


RSS 2.0