Snart får jag träffa gulle igen <3

Hej!
Nu har det inte blivit att uppdatera på några dagar igen, fyfan vad kass jag är! I onsdags var jag som sagt och träffade lite nya kompisar: Holly (som bor på samma våning som mig, kommer från usa), Bella och Hanna (som bor här i Eskilstuna. Alla pluggar vi till sjukskötare. Det var riktigt roligt att träffa lite nytt folk! Synd bara att jag var så fruktansvärt trött + att vi pratade engelska hela tiden (så att Holly skulle förstå) så min hjärna höll nästan på explodera (or something like that)...
Men många skratt blev det iallafall =) Igår kväll träffade jag tjejerna igen på Wayne´s. Det var också trevligt, men var trött då med... Blev bara där en liten stund, hade visst en uppgift att lämna in som skulle va klar på fredag (idag).
Nu sitter jag och ser/lyssnar på Idol via datorn. Fungerar sådär, internet är inte det bästa. Holly har upplyst mig om att min och Anninas lägenhet har internetdosan precis utanför oss. Så vi har antagligen bäst internet på hela våningen. Holly kan inte skypa för det bryter bara. Det gör det iofs ibland för mig också men inte lika ofta som för henne. Det förklara också varför en massa indier sitter utanför våran dörr och skypar. Riktigt jobbigt, dom börjar prata sent på kvällen....
Men nu till det absolut viktigaste: Gulle är påväg hit! Han borde va här om mindre än en timme! WIEEE va glad jag blir =) Det pirrar i magen, uss va obehagligt men härligt på samma gång...
Vet inte riktigt vad vi ska syssla med i helgen (han åker hem på söndag). Jag skulle iaf villa gå på bio, finns lite taskit med sånna nymodernigheter på Åland.
Måste ju såklart ha mina nya örhängen på mig när gulle kommer <3

YEY NU RINGDE HAN OCH SA ATT HAN VAR FRAMME. TOG KANSKE LITE LÄNGE ATT KNÅDA IHOP DETTA BLOGGINLÄGG. HEJDÅÅÅ

TRÖTT.

Sorry för dålig uppdatering... Men det är inte så lätt =) Är så trött nuförtiden... Det tar på att stiga upp kl 05.00 varje dag kan jag säga...
Igår hade vi amerikanskan Holly över på te. Hon bor några dörrar bort i korridoren. Idag far Annina hem och jag blir helt ensam tills fredag kväll då förhoppningsvis Magnus hittar hit! Holly bjöd med mig till Grappa ikväll. Hon skulle träffa några som studerar på mälardalens högskolan och tyckte jag skulle komma med. Hoppas man orkar hålla ögonen öppna bara...
Nej nu snabbt äta den sista frukosten, sen promenera till sjukhuset!

Dagens shopping!

Hej!
Idag har vi varit till ett shoppingcentra, Tuna-park. Vi tog bussen dit, första gången vi använde oss av den! Tuna-park var helt lagom, inte för stort och inte för litet. Vi var väl där ca. 4 timmar och det räckte nog helt okej. Här kommer det bilder på vad jag fick med mig hem!
Klänning från Gina Tricot, jättesnygg tycker jag iallafall!
Underbart snygg överdel från Gina den med. Jättefin färg, kanske inte syns så bra på bilden
Otroligt billig från Cubus =) 49 kronor
Också från Cubus
Från Gina
Från Cubus, myspys!
Halsband från Gina
Halsband från Cubus
Ansiktspeeling, ansiktsvatten och tre ansiktsmasker från KICKS.
Hmm. Handlade tydligen bara i tre butiker. Men alldeles lagom mycket grejer tycker jag =)
Imorgon är de morgonpass som gäller, uppstigning kl. 05:00.......

Rolig dag igår!

Hejsan!
Igår var en rolig dag på praktiken! Fick göra sjukt mycket praktiska saker! Riktigt roligt, och jag lyckades med allt ;) Mest stolt är jag nog över att jag satte en PVK (google it) under tidspress! Då fick man en riktig adrenalin-kick! Det var bråttom och jag satte den tjoffs-tjoffs barra så va de klart! STOLT!.

Igår kväll var jag och Annina ut på stan och käka middag. Vi åt pizza på Grappa, jag tog getostpizza och Annina tog skaldjurspizza, riktigt gott faktiskt!
Sen gick vi runt lite på stan och försökte hitta något roligt ställe men de va dåligt med det.... Slutade med att vi drack en cider på en sportspub, lite halv tråkigt...... men vi blev leggade iaf! Annina blev glad =)
Är det någon som vet vart man ska gå en fredagkväll i Eskilstuna? Hör av er.....
Här får ni en suddig bild på oss från igår kväll!


Idag börjar vi kl. 14:00, slutar kl. 22.00. Imorgon ska vi äta frukost på ett fik och sen fara till ett shoppingcenter, Tuna Park
Hadebra!

ledig dag idag.

Halloj!
Idag har jag varit ledig och Annina har varit duktig och praktiserat. Jag har i princip inte gjort någonting idag! Vilken tur att jag bara hade en ledig dag... (skulle egentligen haft 2 lediga dagar på rad men bytte bort en).
Jag tog en liten promenad på förmiddagen
Varsågod, vänd på skärmen (varför blir bilderna liggandes när dom är stående?)(om nån fattar vad jag menar)
Såhär ser de iaf ut hela vägen från "gangstah-hood" (där vi bor) till stan. En fin liten promenad! Tar inte länge heller, kanske runt en 10-15 minuter?
Här är en bild på kyrkan! Den ligger precis vid "infarten" till stan, perfekt att leta efter när man vill hitta hem igen alltså!
Sen gick jag runt lite i en park, det var fint. Här ser man bron som går "in till stan".
De kom två fåglar simmandes och trodde nog att dom skulle få mat, men siddu de fick dom inte!
Sen hittade jag fåglarnas vänner också. Dom trodde nog också att de skulle få mat för jessus va snabbt de kom springandes! Jag blev rädd, är helt övertygad att de höll på samordna någon slags attack mot mig............
Sista bilden för idag. Ganska fint i Eskilstuna ändå, speciellt när det är fint väder....
Sen har Annina och jag gått på stan (igen) men jag köpte ingenting! *stolt* På söndag ska vi eventuellt till en stor galleria och där ska jag nog inte heller köpa någonting (ha.ha....)

Första dagen avklarad!

Halloj!
Nu var första dagen avklarad! Blir nog riktigt bra de här, känns så iallafall! Kommer nog lära mig mycket! Idag har vi inte gjort någonting annat än varit på praktik. Gick via Hemköp på vägen hem så nu har vi testat 3 matbutiker =) Imorgon är jag ledig med Annina ska praktisera så då ska jag ut på äventyr ensam! Ojoj, hur ska de gå.....
Skriver mera imorgon! Då har jag säkert mera spännande att berätta. Bjuder på en snitzig bild istället för ett intressant blogginlägg:
Super-nurse

Första dagen!

Hej!
Nu ska vi precis börja gå iväg, första dagen på praktiken idag! IH, vad nervös jag är =) Kanske uppdaterar ikväll när jag kommer hem om jag orkar... Blir lång dag, 11.30-22! Nej nu har jag inte tid att blogga mera!
Hejdå!

Dagens expedition

Uppdrag: Utforska Eskilstuna

Innehåll:
  • Hitta sjukhuset
  • Hitta annan (närmre?) matbutik än ICA Maxi
  • Besöka Mälardalens högskola för att hämta ett papper som ska skrivas under och lämnas in på ett annat ställe så att vi får studerandekort.
  • Utforska shoppingen
Vi började med att gå mot sjukhuset. Jag, a.k.a "MAP-MASTER" läste kartan och tog oss tryggt till Mälarsjukhuset.
Det regnade och spelade fan, men det gick bra ändå =)



Det tog ungefär 30 minuter att gå från oss till sjukhuset. Helt ok, lätt att hitta och utan att gå igenom diverse våldtäktsskogar och dylikt. Tunneln precis vid lägenheten är kanske lite mörk men man kan ju spurta sista biten....
Här är snygga jag utanför huvudentrén!

Påvägen till sjukhuset gick vi förbi ett LIDL. Där handla vi också på vägen hem. Två punkter avklarade!
Sen gick vi in mot stan
Annina vid en bro, precis före centrum (tror jag?)

Shoppingen var underbar =) Det fanns allt man kan behöva nära, inga långa avstånd! Shoppingen måste undersökas närmare någon annan dag! Men vi fick med oss lite förnödenheter som t.ex. nagellack, ansiktstvål, örhängen och gangstermössor.
Vi tänkte att vi skulle smälta in bland gangster-turkarna som hänger vid trappuppgången = Mindre risk för överfall (?)
Vi hittade även till högskolan, men läraren var inte där.... Så jag får ta en tur till stan när jag är ledig på torsdag...
För övrigt så har ju förstås möblerat om i lägenheten! Så nu känns det mysigare och hemtrevligare
Före bilder kan ni se i föregående inlägg=)
Nej nu sova (snart iaf). Mera uppdatering imorgon då vi förövrigt har första praktikdagen!

Bilder på lägenheten!

Hejsan!
Igår kväll var jag otroligt trött! Det tar på att resa...
"Imorgon ska vi utforska Uppsala!......eh... eller ja menar Eskilstuna", sa jag till Annina igår kväll.... Lite tröttvarning på den kommentaren..
Nu har jag köpt en kortläsare! Fick den först inte att fungera och började planera min hämnd på försäljaren som garanterade att den skulle passa. Men sen kom Annina och tog i med lite våld så fungerade den!
Då kommer de lite bilder på lägenheten!
Tydligen hade vi läst fel på kontraktet, för bostaden var mindre än vad vi hade förväntat oss....
tusans......




Men det passade perfekt för en större dvärg!


Nääh, skoja bara! De var bara vår skrubb! Men om en dvärg motförmodan skulle vilja hyra in sig i våran skrubb så har jag lakan att erbjuda!
Snyggt lakan som min kära mor (hej mamma!) hade skickat med...
"Tack för bordduken mamma men jag behöver fortfarande ett underlakan......."




Bild tagen från dörren






Bild tagen från fönstret. Dörren som står öppen går in till dvärg-rummet.






Två bilder från badrummet. Ni får vända på huvudet för jag vet inte varför bilderna blev liggandes :P



Lägger upp bilder från dagens expedition senare ikväll!





Tusan attans då!

Hej!
Nu har man blivit lite mera bekant med nya lägenheten och sådant... Har tagit en massa fina bilder som jag hade tänkt lägga upp på bloggen.
Och nu kom problemet. Jag har lämnat kabeln till kameran hemma! TUSAN ATTANS, vad dum man kan va! Suck va störande... Ska gå ner på stan med Annina och utfoska imorgon så förhoppningsvis hittar jag en butik som säljer en sån kabel som jag behöver ^^
Tills vidare får ni nöja er med en bild på mig och min nya sambo/personliga kock Annina =)
Nam, nam väntar på mat =) Bilden tagen med datorn.

1 dag kvar...

Hej!

Imorgon så är det dags att fara iväg till Sverige! Är sjukt nervös redan! Det trodde jag inte att jag skulle bli.... Har inte packat någonting än heller, såklart... Vet ungefär vad jag ska ta med mig för kläder men det är skorna som ställer till bekymmer.... Måste ju ha massa skor med sig! ("Måste och måste") men tänk bara:
Ett par arbetsskor,
ett par joggingskor (för alla tidiga joggingrundor som jag ska dra iväg på (ha.ha),
ett par "vanliga" sneakers,
mina uggs,
mina svarta stövlar,
ett par högklackade ifall man ska på nå finare.
Måste helt enkelt ha en skild kappsäck för mina skor. Problem solved.
Allå! mina nya uggs kan ju inte bli hemma heller!
Allå! mina nya uggs kan ju inte bli hemma heller!

RSS 2.0