Stugsemester

Känner mig lite trött, hängig och nere idag. Nej, inte lite. Mycket. Ork nada just nu.

Måste packa för stugan. Far dit imorgon & stannar över helgen. Kanske behövs. Packningslista:

iPad
Laddare till iPad
Telefon så ja kan dela internet till paddan
Laddare till telefonen
Nordpols-expeditions-survivor-kläder.


Jag tror ja kommer frysa.



Proteingrogg?

Chaa chaa bloggen ;)


Har just kommit hem från gymmet! Är ju min lediga dag idag.. Fast jag jobba extra inatt så sov bort lite av ledigheten, dock bara 4 timmar!

Var till gymmet med lillebroder, sen bjöd ja på proteinshake efteråt! Blev choklad idag eftersom de va så länge sen jag tog den smaken... Lillebrors kommentar:

"jag undrar om man kan blanda minttu i den här"

Haha.... Faktiskt ingen dum ide, kanske ska testa på fredag ;)



Old pic


Grab somebody sexy tell them hey!

Joggat! Looove it! Hade ätit en omelett innan dom jag idisslade i 6 km... Tänkte ja skulle måsta stanna i lägg en pizza men ja klara mig.


Nu dusch, sen jobb!

Puss på er

Osminkad sportcath


Buse

Ska på kaffe :)




Brev på posten...

Fick ett brev på posten idag! Ni vet, ett riktigt brev! Oj va spännande tänkte jag... Hmm va kan de vara.....




Och så va det bara från facket. Besviken.


Första joggingturen på typ en månad...

Slut. Men skönt. Ork springa hela sträckan! Men de tog 10 min längre än va de brukar? Haha kan inte stämma... Hamnade dock i broöppningen......Trodde de va slut på sånna fasoner nu när de ha blivit höst.

Nu rinner jag bort.


Göteborg 16-18 augusti

Hejhej!
 
Tänkte skriva lite vad jag pysslade med i Göteborg i helgen! Åkte dit på torsdagen, första rosella. Sen tog jag långsamma tåget så jag var framme vid kl 16. Syrran skulle ha nå möte så jag fick kom efter nycklarna till hennes jobb så åkte jag till lägenheten och lämna väskan. Sen åkte jag ner på stan igen. Det var ju kulturkalaset i Göteborg, huuuur skoj som helst! Syrrans möte blev färdigt och vi mötte upp en av hennes kompisar. Sen drack vi lite vin och åt sallad.
 
Så gick vi lite på kulturkalaset och kolla, det var ju över hela Göteborg i princip. Sprang på en spelning med Syster Sol! Det var en najs överraskning..
 
 
 
 
Vi såg bara en del av hennes spelning, för sen skulle vi vidare. Vår småkusin hade hand om nå happening en bit bort så vi tänkte gå och se den föreställningen. Det var nått som kallas "street theatre" (?). De spelar helt enkelt teater på gatan, utan inträde osv... Så får man själv välja om man vill lämna pengar eller inte. Tydligen ganska vanligt i Australien där den showen vi såg kom ifrån. Kiki and Pascal heter dom, de va ganska roligt faktiskt =)
 
 
 
Sen vi gick vi vidare till en bar som heter "Bar himmel" (haha, skoj namn). Och tog varsitt glas. Så började Shirley Clamp och några till tolka Whitney Houston låtar strax nedanför. Mycket bra! Vi gick passligt så vi fick stå framför scen och höra "I will always love you". Underbart....
 
 
 
Sen var de hem och sova!
 
På fredagen va ja först på mitt "uppdrag" (anledningen till att jag egentligen åkte till Göteborg). Jag kan skriva mer om det i ett annat inlägg. Sen var jag på stan. Hittade ingenting. Ett armband och en hårsnodd. Haha. Euron har ju så löjligt dålig kurs så ville inte köpa nått... Sen handla jag mat och vin för jag skulle ordna en picknick till syster. Gav presentkort på picknick till födelsedagspresent!
 
Så när hon sluta myste vi vid ån (kanalen?) va de nu heter.
 
 
 
 
Sen gick vi till en bar och tog lite mera vin... Sen spela MASKINEN! Gissa om jag blev glad! Missa ju dom på rockoff... Fyhelvete va bra dom va... Och vilket jävla drag! Heeelt sjukt! Dom sa att de va 25.000 pers där? Jag har iiingen aning, är så dålig på att uppskatta sånt... Men jäkla va röj de var!
 
Sen gick man hem och sova med ett leende på läpparna =)
 
På lördagen åkte jag hem :(
 
 
Nu ork jag inte skriva mera, måste hinna ut och springa innan jobb!
Pusshej!

Idag har jag....

... Tränat! Fan va ja älskar allt som träningen ger mig! <3


Nu kaffe!


Tränat...

Vilken jäkla fyndig rubrik.. Har ingen inspiration till att blogga just nu men kände att jag ska uppdatera er lite :)

Idag ha ja alltså varit till Träningsverket och utövat (?) mitt pass. Gick superbra, och snabbt? Hmm konstigt...

Sen kom jag hem och tog lite proteinpulver plus en korv med bröd. Härlig kombo va?

Ha även använt Instagram för första gången i mitt liv. Fattar int så mycket men tog en bild på mig själv iallafall. Jag heter catchacath där, vet int om de är sådär att man ska adda folk och så? Ingen aning.....


Back on track!

Hejsan!
 
Efter nio dagars Rockoff-festival (9 dagar av noll träning, skräpmat, massa alkohol, jobb och alldeles för lite sömn) samt en förkylning som man så väl förtjäna som resultat, SÅÅÅ är jag äntligen tillbaka på rätt spår igen!
 
Var och träna första gången efter mitt uppehåll i måndags. Villket resultera i träningsvärken from hell på tisdag och onsdag. Idag var jag tillbaka med besked, cyklade till jobbet, från jobbet till gymmet och sen från gymmet hem. På gymmet så körde ja ju såklart mitt pass.
 
Nu är jag mera död än levande... Kanske var lite väl optimistiskt att tro att man skulle vara i samma form som innan träningsuppehållet... Men har samtidigt en sån där härligt mör känsla i kroppen! Trodde dock att jag skulle måsta ta taxi hem de sista kilometrarna, cykeltramporna var såååå seeeeeegaaaaa.....
 
Bjuder på en träningsbild från i måndags =) Sorry men jag är så jävla slut så ork inte fittas med att få den stående. Ni får vrida på era huvuden.
 
 
 
 
 
 
.. Och en bild som får symbolisera hur träningsuppehållet varit, suddigt och på arken!
 
 

Test

Vet int om man ser va de står


Sjuk cath & sjuk katt

Sjuklingarna vilar på sängen. Ingen träning här inte (inte för att dixen tränar så mycket ändå)


Nytt proteinpulver!

Idag var jag till gymmet och körde mitt träningspass. Måste nog börja öka vikterna på vissa övningar för jag känner att jag nästan maskar :p Så nästa gång blir de mera vikt på vissa övningar, måste ju kännas lite också :) förövrigt var de helt tomt på gymmet fast de va dåligt väder och mitt på dan? Måste bero på att alla som har semester är trötta efter rockoff... Själv missa jag Veronica maggio igår :( jobbade kväll och slutar då 21.30, hon börja spela 20.45. Sen blev jag nästan 30min övertid så iddes inte ens far in till stan.... Och värst av allt så får man veta senare att hon var 45min sen, då sku jag ju hunnit... Buuu... Ikväll blir de den svenska björnstammen och lillasyster. Dom första är jag inte ett dugg intresserade av och lillasyster ha jag sett 2-3 gånger redan.. Nåja :) Köpte nytt proteinpulver idag, jordgubb. De smaka som jordgubbsmilkshake. Fan va synd de är om oss galningar som tränar och dricker proteinpulver, eller hur ;)


RSS 2.0