Varför inte?

Igår blev de springtur.
Idag gymmet.


Ork int uppdatera er mer än så :p


Förresten, var är optimala stället att sova på om man är en vit katt?
Jo, i grillkolen. Thanks.




Dagens tanke...

Saker blir inte alltid som man planerat.
De behöver dock inte innebära något negativt.








Oh no!

Va ska jag göra!? :s



Tröttis!

EXTREMT trött idag. Sov typ 4 timmar inatt. Svårt de där med att kom i säng, och sen när man väl gjorde det så låg man där och stirra.

 

Och när klockan ringde trodd jag de var ett skämt. Kändes som jag hade massor av grus i ögonen! Usch. Och så va de ISKALLT utanför täcket... Tassade in i duschen, skållande hett vatten... Sen va de ganska bra. Lyssnade på gamla godingar, typ GooGoo Dolls och Lifehouse. Blev mycket piggare då!


Idag var första dagen på "nya" jobbet. Har faktiskt saknat de där stället märkte jag! Kul att man var efterlängtad också =) haha..


Nu äta så jag hinner på spinning sen!

 

 

 


Nytt bling-bling

Hejsan!

Idag ha ja lalla runt hela dagen. Blev tydligen sista dagen på "semestern" idag...

Köpte en underbar ring på Alices modetjosan. So me! Massa färger och bling-bling.


Happy-Cath :)


Kan man sammanfatta helgen?


Morgonspinning!

Finns det någonting mer underbart? Jag fullkomligt älskar morgonspinning! Har inte varit på spinning överhuvudtaget i sommar och imorse rivstarts jag med morgonspinning 45minuter.

Jag känner mig så levande, endorfinerna sprutar och den här dagen kan int bli annat än underbar!!
Önskar jag kunde dela med mig av denna känsla! :D



Sov riktigt kasst inatt dock.. Drömt massa knasdrömmar om LOST haha!


Minnet bra men kort...

Min handlingslista!


:)


Lost?


Underbart

Lösgodis, ostbågar, LOST och ensamhet <3





Njuter


Naglar!

Måste ju passa på nu när jag har semester ;)


Före och efter


Bantat


Jag och mitt handikapp

Jag är förbannat dålig på att plocka svamp. Eller att hitta dom, att seee dom där gömda i mossan. Så ja plockar aldrig svamp, för de är ingen id'e.

För ett par år sen när vi var på stugan så var jag med mamma och plocka svamp. Och då va jag verkligen outstanding på att hitta svamparna. Jag stod nämligen alltid på dem.
Var jag än ställde mig så jaga mamma efter mig: "
nej nej du stååår ju på dom, stå still, NEJ sätt int foten där"



Men så i helgen när vi var på stugan. Så hittade JAG en svamp, jag såg den helt själv :)
Kanske int var så svår att missa men ack så stolt jag är :)



Ölburk med som jämförelse



Sämre joggingtur..

Hej! Idag gick det inte alls att springa. Hände samma sak som hänt 2-3 gånger förut. Jag börja känna efter ca. 2 km en oerhörd smärta i smalbenen. Och då visste jag att de inte skulle gå, men försökte pina mig ändå. Men tillsist gav jag upp och stanna och då verkligen sköljer smärtan över mig. Fyfan, bara till att börja krypa hem då...

Förut när de har hänt ha ja fundera på om det beror på att jag spänt skorna för hårt. Men de är ju konstigt då de blir båda benen, sku jag verkligen lyckas snöra båda för hårt? Benhinneinflammation o sånt är de inte, för förut när jag fått samma smärta så kan ja springa utan problem följande dag och de tror ja inte sku gå om de va någon slags inflammation. Nu funderar jag på om det har någonting med blodcirkulationen i hela kroppen att göra. Fick nämligen väldigt svullna fingrar också.. Men varför skulle jag ha fel på den? Äh, slutar fundera och springer imorn istället...



Skål


Bad-ass cat

Vi har en katt. Eller nä, vi har tre. Hursomhelst. En av kattorna ääälskar att ligga i en korg. Han skulle helst bara vara där hela tiden om han fick. Det är tillochmed så att idag när jag släppte in dem för mat så gick katten ifråga raka vägen till korgen istället för att gå och äta!


Men nu har en av de andra kattorna bestämt sig för att ligga i korgen. Antagligen bara för att jävlas. Och man ser tillochmed på han att han egentligen inte alls trivs, att de är trångt och obekvämt men siddu endå ska man va där. För att jävlas så mycket som möjligt.




Before I go...

Tänkte fara till bästaste Annina om drygt en timme. Innan jag far måste ja dock göra något åt mina naglar. Jag tvivlar på att hon ens släpper in mig i deras nuvarande tillstånd...



RSS 2.0