Krispsykologin inlämnad!

Hallåja!
Nu var äntligen uppgiften i krispsykolgi inlämnad! Var på föreläsningarna i början av september... Så det tog ett tag för mig att få den skriven! Men nu är det gjort, känns verkligen skönt. Hoppas den duger nu bara, lär ju få veta det först efter nyår någon gång...Skulle vara hemskt om man skulle hamna på att skriva om den! Uppgiften var en sak som fanns på min "att-göra-innan-det-är-dags-för-thailand-lista". Listan minskar för varje dag som går! Nu finns det inte många saker kvar på den, typ förbereda presentation, presentera, skriva en uppgift om våld mot kvinnor samt en uppgift om äldre människor livsvärldsperspektiv (eller något sånt).

Boka in jobb måndag, tisdag, onsdag lyckades jag göra också fast det egentligen inte känns som om jag skulle ha tid... Men men finns inget att göra åt det nu, bara att bita ihop. Sen tänker jag ta jullov på riktigt och vara riktigt på riktigt ledig fram till efter nyår =) Det är väl sista julen nu som man kan bestämma att man ska vara ledig så måste passa på!


Ska frestas lite med en bild från hotellet vi ska bo på i Thailand! Kommer säkert lägga upp hur mycket bilder som helst därifrån innan det är dags att fara!


Bilden är från hotellets hemsida

Barnmatsdieten kan släng sig i väggen!

Ja man slutar aldrig att förvånas...
Såg på tv att de gjorde reklam för whiskas torrfoder, endast 2 kcal per bit! Nämen?!  Som hittat! Är det meningen att katten eller Kissie ska äta det? VARFÖR måste det skrivas ut hur mycket som ingår i en bit? Är det ens mycket eller lite för en katt? Måste min katt banta? Är det så det är nu? Size zero-kattor får man väl se snart, vad nu det innebär...




Sigge du är för tjock!!

Examensarbetet inlämnat!

Yes!!
Idag var det deadline för inlämning till språkgranskning! Lämnade in det redan igår, duktiga som vi är =). Så nu är det bara att sitta och vänta... Ska börja förbereda presentationen också! Den 10 januari smäller det... bläk:P men nu vill man bara ha de överstökat så det kommer nog gå galant!



Igår var jag duktig och gav blod också. Kan ju inte ge följande gång de kommer och inte gången efter det heller eftersom då har vi varit i Thailand :D

Terra Nova

Johejjo!
De senaste dagarna har all min fritid (och lite av min sovtid) gått till att titta på en serie nämligen Terra Nova! Det var Jessica som tipsade mig om den, "den är typ som LOST" sa hon. Och det stämmer nog! Helt bra är den =) Slänger in en trailer så får ni se själva vad den handlar om!




Min ack så konstiga dröm....

Drömde någonting vääääldigt konstigt inatt måste jag säga. Tänkte försöka skriva ner den!
Drömmen handlade om mig, Madde (som jag förövrigt varken sett eller pratat med sen typ. 2009) och Thomas Sabo. Vem är det undrar ni? Ja, det undrar jag med... Det är ett smyckesmärke som heter så, jag har dock ingen aning om det finns en sådan person på riktigt. I alla fall! Jag, Madde och Thomas Sabo befann oss i ett bakrum på Kino. Där fanns en slags garderob där kläder kom åkandes förbi, ungefär som han där gubbens slips snurra i "Kan du vissla Johanna?". Kläderna som åkte förbi var de kläder som folk hängde upp i Kinos garderob. Jag skulle vara modell och Madde skulle plocka olika plagg som kom åkandes och "styla" mig, sen fotografera mig. Thomas Sabo verkade vara någo slags handledare för han berättade alltid åt Madde om de var bra eller dåligt.
Efter några photoshoots så började Thomas Sabo få ont i hjärta. Han behöver Nitro! Tänkte jag direkt och sprang till Trobergshemmet. Väl där framme insåg jag att alla medicinskåp var låsta (såklart) och jag hade ingen nyckel med mig. Jag försökte leta efter någon personal men hittade ingen. Tillslut hittade jag en sjukskötare som jag aldrig hade träffat förut. Jag försökte förklara att jag brukade jobba här och behövde en nitro till Thomas Sabo. Hon kände inte igen mig och ville inte ge mig nån medicin.
Tillslut öppnade hon iallafall skåpet, men där var INGEN ordning! Bara en massa tabletter i huller och buller. Hon plockade ut en halv liten vit tablett och sa "Här är en halv nitro, ta den!" Jag var väldigt skeptisk eftersom den inte kom ur någon ask men tog den och sprang tillbaka. Väl tillbaka skulle jag ta blodtryck på Thomas Sabo förens jag gav tabletten men fick inte blodtrycksmanschetten att passa.... Och sen vaknade jag! Vet inte var jag får allt ifrån, men tror att Nitron kommer från Pan Am avsnittet i söndags iallafall!

6 december

Hej!
Jaha, idag är det 6 december.. En röd dag och alla ni som kan vara lediga ska fan va glada. Här sliter man med skolarbete, inte nå ledigt här inte....
Ska ta en paus nu och titta in marknaden på stan. Jag vill köpa en krans att ha på dörren!
Jag och sur, tvär, motvillig, jobbig, nojs-katt.

Sömntuta...

Hejsan!
Vågar nästan inte skriva när jag vakna idag..... 14.45...... HUR är det möjligt? Gjorde ingenting speciellt igår, gick o la mig vid 02-tiden, var efter Magnus vid 04-tiden..... Och sen sova till 14.45? Påriktigt? Och inte vakna jag en enda gång före det. Kändes väääldigt onödigt med tanke på alla planer jag hade för dagen nämligen att julstäda och julpynta.
Nå, finns inget att göra åt det nu mera. Får göra så mycket jag hinner ikväll och ta resten i nästa vecka. Veckan som kommer är redan fullproppad. Opponering står på schemat måndag, tisdag, onsdag och sen examinationsseminarier torsdag och fredag! Torsdag är dagen då mitt och Anninas arbete skall granskas, guulp :S
Bjuder på en bild från i fredags. Brudarna tog varsitt glas vitt vin =)

Skepparbalen 2011

Haloojj!
Igår var det som sagt dags för Skepparbal... Kände mig ganska felplacerad i min klänning då alla andra tjejer tydligen hade missförstått dresscoden, men åt andra hållet. ALLA (utom typ. 4) hade vääärsta balklänningarna på sig med långa handskar och avancerade håruppsättningar... Hallå långklänning ska man ha om dresscode är frack -_- bastards.....
Skepparbalen i sig var.... sådär. Jag var svinhungrig när vi kom dit och sen tog det en evighet innan förätten kom kändes det som :/ Sen vart de arken, kino och arken igen. Dixie och Select... En helkväll med andra ord!
Tiia, Kristoffer, Annina, Patrik och jag. Vi träffades hos tiia före.



Skepparbalen.




Klassisk arken-toa-bild....



KINOO! Ser väldigt bekymmrad och gravid ut på den här bilden - men det bjuder jag på!



Bästaste Annina =)



Nu ha jag just ätit en pizza, halva Magnus kebabportion och druckit två tetror Juissi saft. Sen väntar broadwaypåsen på mig också! NAM, man måste få unna sig =)

Det var ett tag sen...

Hej!
Funderar på att börja ta tag i den här bloggen igen. Känns som om jag har mest bara fullt upp hela tiden så de borde ju finnas någonting att skriva om i alla fall! HAHA sen ska man bara ha tid till det också...
För tillfället är det fullt upp med skolan och då främst examensarbetet. Jag och min snygga kompanjon Annina skriver om patienträttigheter. Det är riktigt intressant! Fast nu är det slut eller nästan så iallafall, vi ska lämna in arbetet inför examinationsseminariet på måndag men vi skickade det till handledaren idag för godkännande...
Imorgon ska jag och Annina (och antagligen massa fler) fira med att fara på Skepparbal! Om vi kommer in vill säga... Dresscode är nämligen "Mörk kostym". Enligt wikipedia (och andra allmänbildade, t.ex. mamma) så innebär det klänning som går UNDER knäet men den får inte vara golvlång. Sen ska den gärna ha ärm också. Så, vilken 22-åring 19-åring har en sådan tantklänning liggandes hemma? (hoppas ingen känner sig uthängd) Jag äger ingen sådan! Och tänker inte köpa ny bara för den här kvällen... Så de blir en klänning med en ärm och som kan bli knälång med lite våld. Kommer dock åka upp 3 mm per steg jag tar.
Slänger in en bild från förra hösten, min champinjon och jag!

RSS 2.0