Resan till Thailand

Hej!
Nu tänkte jag försöka knåpa ihop det första Thailands-inlägget. Tänkte börja med att berätta om resan fram till hotellet.

Planet lyfte sent på söndag (typ halv tolv eller nått sånt) så vi hade lite tid att fördriva på Arlanda. Vi spenderade tiden med att dricka vin/öl och leta efter ett ställe som sålde "bagageband" eller va de heter. Alltså en sån där spännrem att lägga runt Magnus väska. Vi hitta en till slut. FÖR ÅTTIOSEX kronor (svinit dyrt) men man får väl skylla sig själv när man ska köpa sånt på Arlanda.

Dyr....

Sen fick vi äntligen stiga ombord! Vi åkte med Novair. Flygplanet hade TVskärmar i varje säte, så alla hade en egen plus att de var "on-demand" system så man fick själv välja vilken film/musikkanal och om man ville pausa osv. SKÖÖÖNT tyckte vi. Tills de visade sig att våra inte funkade! Ljudet funkade inte i våra stolar. FU YOU. Jag vart så jäkla sur. Skoj att sitta tio timmar ner till Thailand UTAN musik eller film.
Lessen cath.

Så istället sov vi. typ. hela vägen. Har väl aldrig sovit så mycket på ett flygplan... Mittiallt var de bara nån timme kvar! Så de var inte så farligt. Vi åkte ju ändå på natten så de var lätt att sova...

Mamsen och papsen satt bakom oss. Pappas kaxiga sovmask "I rather sleep in my Hästens"... Jotack..


Vi landade vid 16-tiden Thailändsk tid i Krabi. Vi skulle ju till Koh Lanta så sen blev de minibuss i två timmar! Två små båtar fick vi åka också. Det var ganska (jätte) läskigt... De hade inte direkt..... en ordentilg kaj om vi säger så. Så ena däcket på minibussen körde upp på båten på en liten liten smal planka (svårt att förklara). Men jag kände bara att om han missar den där plankan med däcket så kommer vi ju åka rätt ner i vattnet.... Nååå de gick bra i alla fall!

När vi kom fram hade det blivit mörkt redan. Vi tittade på hotellrummet och sen gick vi och äta!
Sängen! Med elefanter ^^

Kommentarer
Postat av: Ninni Hagström

Låter härligt, synd att inte tv-skärmarna funkade!! Vad gillade ni Thailand annars då??

2012-03-04 @ 10:22:03
URL: http://ninnih.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0