Träningsskryt!

Hejsan!

Ibland när man varit duktigt och gjort någonting bra vill man gärna skryta om det. Speciellt när man aldrig trodde man skulle klara de och eventuellt dö på kuppen. Iallafall.....
IDAG SPRANG JAG HEM FRÅN JOBBET!


Men jaaaa?! Helt otroligt, är ju typ aslångt (= 9,37 km enligt runkeeper från trobbis huvudingång hem till ytterdörren).


Och jag dog knappt! (Okej, när jag väl sprang kändes de omöjligt men nu i efterhand så gick de helt okej!)

Jag är stolt!



Och en till...

Älskar känslan man får av en riktigt snygg klänning. Sry för dåliga bilder...


New baby

Mamma älskar dig :)



Skulle utveckla bulimi...

Jag skulle utveckla bulimi om jag tvingades laga min egen mat varje dag. Verkligen. Det är äckligt. Fråga lillebror.
 
Jämförelsebild:
 
Annans mat:
 
 
 
vs min mat..........
 
 
 
 
Sugen?
 
 
 
 

Störst på Facebook!

Dagens Ålandstidningen. Fick mig att le i allafall :)





Träningsveckan

Hej!

Tänkte uppdatera lite snabbt om min träningsvecka! Vet att de finns läsare som är intresserade av träning :)

Måndag: gymmet. Försökte köra mitt gympass men de var så mycket folk så hoppade över några övningar. Massor av folk fast jag va dit på förmiddagen? Hmm..

Tisdag: joggingtur. Första gången på typ en månad. Var så jävla pepp och hade hela telefonen full av bra musik. Sprang på tid eftersom jag var lite stressad (skulle på kvällsjobb). 5 min uppvärmning, 20min jogga och 5 min nedvarving (heter de så?)

Onsdag. Gympass igen. Massor av folk igen = slarv i programmet. Körde iallafall rumpa, mage, lår de viktigaste alltså :)

Torsdag: spinning 30min. Kände i benen att jag aldrig skulle orka med 60 (de var 30/60 min klass). Massor av folk på gymmet igen? Fast jag behövde inte dela cykel med nån ;)

Har funderat på vad alla människor fått för fel och börja våldsgymma mitt i hösten. Sen kom jag på att träningsverket har haft "ta-med-en-vän-vecka". Det förklarar saken :)


Imorgon blir de antingen promenad eller jogga, får se hur de känns lite och sådär :)

Trevlig helg!


De förlorade naglarna!

Ja, ett inlägg tillägnat mina tappade naglar (may them rest in peace).
 
Har nu insett att det inte funkar med dessa naglar och mitt arbete. Allt funkar super, om de inte vore för all sprit. Handsprit alltså. Tror inte naglarna gillar de... Har nu tappat två stycken fast ja fixa dom för inte alls nå länge sen, och ännu fler är påväg bort. Ska inte fixa nya, de får va nu.
 
SÅÅ jag gjorde det bästa av situationen och grävde fram mamsens fransk manikyr kit. Har väl aldrig skakat så mycket på handen, men är helt nöjd för att vara första gången! Nu smälter de nakna naglarna bättre in med resten. Mitt medieassistent-hjärta gråter för att jag inte tog före-bilder. Nåja.
 
 
 

Funderingar

Oj...
 
Känner mig så fundersam idag så jag vet inte vad heller. För de första så är jag så jäkla tacksam över att jag inte har hälften så mycket problem som många andra har.
 
Sen, ..... äh. jag vet int hur jag skall kunna få mina tankar till ord. Men det känns som att jag inte kan påverka mitt liv. På ett positivt sätt! Om ni förstår? Man kan inte rå för människor man träffar, känslor man har, jobb man inte får, beslut som tas av andra osv... Nu tänker jag sluta försöka påverka och styra mitt liv och bara hänga med.
 
 
 
 

Photography Images

Nagelfix!

Underbart :)



RSS 2.0